Pe DN 17, în Pasul Tihuța există porțiuni izolate cu zăpadă pe carosabil (VIDEO)

La această oră, potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, circulația pe toată rețeaua de drumuri din județ se desfășoară în condiții de iarnă.

Instituția Prefectului județului Bistrița-Năsăud informează că pe DN 17, în zona Pasul Tihuța, sunt porțiuni izolate cu zăpadă pe carosabil, datorită intensificării vântului. Drumarii intervin cu utilaje pentru curățarea acestuia.

În imaginile de mai jos, filmate de Secția de Drumuri Naționale Bistrița joi, la ora 10:00, se vede starea carosabilului de pe DN 17, în Pasul Tihuța.

❗️???????❗️↪️?????? ??? ??? ?????? ?? ????? ??????.• Pe DN17, zona Pasul Tihuța, avem porțiuni izolate cu zăpadă pe carosabil, datorită intensificării vântului, iar drumarii intervin cu utilaje pentru curățarea acestuia.• Se circulă în condiții de iarnă pe toate tronsoanele de drum din județ. ?????????? ???????? ?? ??????! ↪️Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.? DN17, ora 10:00- SDN Bistrița

Publicată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud pe Joi, 24 ianuarie 2019

Șoferii care au de pornit la drum trebuie să circule cu prudență și să aibă autovehiculele echipate corespunzător.

Până vineri, 25 ianuarie, la ora 14:00, meteorologii avertizează că vremea va fi severă, în unele județe fiind emisă chiar și avertizare de cod galben.

VIDEO: SDN Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.