Dimineață plină pentru echipajele de intervenție din Bistrița-Năsăud. Trei accidente s-au produs în doar câteva ore pe șoselele din județ, ultimul având loc pe raza localității Florești. 

Pe DJ 172, în localitatea Florești, un tânăr de 20 de ani, din Nimigea de Jos, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea directiei de mers spre stanga și a intrat în coliziune cu un microbuz, care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 54 de ani, din Beclean”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 20 de ani a acroșat un alt autoturism, care circula pe aceeași direcție de mers.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Orășenesc din Năsăud pentru investigații suplimentare. ”Persoana transportată la spital este conștientă, cooperantă, cu leziuni și traumatisme care nu îi pun viața în pericol”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.