Plt. Alexandru Sucutărdean, din nou pe podium la un concurs internațional de fitness desfășurat la Londra (VIDEO)

La finele săptămânii trecute, plt. Alexandru Sucutărdean a participat din nou la un concurs de profil după ce în urmă cu doar două săptămâni a obţinut loc I în Italia la concursul de Mister & Miss Universe 2018.

De această dată este vorba despre concursul organizat în data de 28 octombrie, la Londra – Miami Pro Universe Amateur Championships 2018, o prestigioasă competiţie anuală de fitness foarte populară în rândul sportivilor din întreaga lume.

Jandarmul bistrițean a concurat de această dată la două din cele 8 categorii destinate bărbaţilor şi anume: Fitness Model sub 75 kg şi Mr. Model. În urma desfăşurării probelor aferente, Alexandru a obţinut locul III la Fitness Model sub 75 kg, respectiv locul IV la categoria Mr. Model. Tot la acest concurs Alexandru a câştigat şi PRO cardul care presupune intrarea în rândul profesioniştilor, aspect deosebit de important pentru viitorul său în acest domeniu.

Plutonier Alexandru Sucutărdean se regăseşte în top 10 sportivi ai judeţului nostru, prin participarea la competiţii de culturism şi fitness şi ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute anul acesta: campion naţional şi vicecampion balcanic.

La finele anului trecut în cadrul Premiilor Municipiului Bistriţa, la categoria Sport, colegul nostru alături de alţi sportivi de la nivel judeţean a fost recompensat ca urmare a reprezentării oraşului în ţară şi în străinătate dar şi a rezultatelor foare bune obţinute pe parcursul anului 2017.

Alexandru Sucutărdean a absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 şi a fost încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, acum cinci ani.

“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă muncă în sala de antrenament” a declarat plutonierul.

Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi. Urmează acum pregătirea pentru campionatul mondial, respectiv pentru cel european, după care Mr. Olympia.

FOTO/VIDEO: Jandarmeria Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.