Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Bistrița-Năsăud pe tot parcursul lunii august

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi a eficientiza activitatea de eliberare a paşapoartelor, mai ales în această perioadă când numărul solicitărilor crește semnificativ datorită cetățenilor care revin în țară din străinătate, programul de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Bistrița-Năsăud a suferit modificări.

Potrivit Instituției Prefectului Județului Bistrița-Năsăud, programul de lucru al acestui serviciu a fost prelungit cu două ore față de cel inițial. Această măsură nu se aplică doar în județul Bistrița-Năsăud, ci și în alte 30 de județe din țară. Astfel, până la finele lunii august, programul va fi de luni până vineri, între orele 08:30 – 18:30. De asemenea, odată cu această modificare și programul unei agenții bancare unde se achită taxele de eliberare a pașaportului a fost schimbat.

“În perioada 01 – 31 august s-a prelungit programul de lucru la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, astfel încât vă comunicăm că, pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care doresc achitarea taxei de eliberare a paşaportului simplu, Agenția nr. 1 CEC Bank Bistrița, și-a modificat programul de lucru cu publicul,  de luni până vineri, de la ora 8.00 la 16.00”, informează Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.