Puternic incendiu într-un apartament din localitatea Prundu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud. Totul s-a transformat în scrum (FOTO)

Un puternic incendiu a cuprins, luni, în jurul prânzului, un apartament de la etajul 4 al unui bloc din localitatea Prundu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud. Bunurile din apartament au fost distruse în proporție de 80 – 90 la sută, spun pompierii.

Incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 14:00, într-un apartament situat la etajul IV, pentru stingerea flăcărilor solicitându-se intervenția pompierilor.

La fața locului au intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o platformă pentru intervenții la înălțime din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În momentul în care pompierii au ajuns la locul în care a izbucnit incendiul au constatat că apartamentul era inundat cu fum de la coșul de fum al blocului. În interiorul apartamentului nu se aflau persoane, acestea reușind să se autoevacueze.

După aproximativ o jumătate de oră, pompierii au reușit să lichideze incendiul, însă pagubele sunt însemnate.

”După evacuarea fumului și asigurarea accesului la focarele din apartament, situația se prezintă astfel: au ars / degradat bunurile (materiale combustibile din apartament) în proporție de 80 – 90 %” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii urmează să stabilească și cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul.

FOTO: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.