Reacții ale liderilor politici la aflarea rezultatelor exit-poll-ului (VIDEO)

Social democrații bistrițeni nu au fost deloc mulțumiți de rezultatele anunțate duminică seara de exit-poll, rezultate care îi plasa la egalitate cu PNL. În schimb, USR-iștii bistrițeni au fost în culmea fericirii.

Preşedintele Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat imediat după ce au fost făcute publice rezultatele exit-poll-ului de la alegerile europarlamentare ca rezultatul pe care social-democrații l-au obținut este unul slab la care nu s-a așteptat, interpretându-l ca un semnal din partea cetățenilor.

Este un rezultat slab, la care vă mărturisesc că nu m-am aşteptat. Mă aşteptam la un rezultat în jurul a 30%, care, de asemenea, nu era un rezultat foarte bun pentru noi. Dar 25,8% este un rezultat slab pentru PSD şi sper ca fiecare dintre cei care au de învăţat din ceea ce ne-au transmis azi cetăţenii să o facă. Am primit un semnal foarte clar, pe care îl vom vedea cum arată şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. Trebuie să luăm act de el, cetăţenii ştiu de fiecare dată cel mai bine ce îşi doresc şi fiecare dintre noi trebuie să învăţăm din acest rezultat slab„, a declarat Emil Radu Moldovan.

Pe de altă parte, social democratul bistrițean consideră că prezenţa la vot a fost una spectaculoasă și consideră că e un lucru bun că oamenii reîncep să devină interesaţi de politică, de alegeri.

Dacă PSD-iștii bistrițeni s-au declarat nemulțumiți de rezultat, în schimb, USR-iștii au fost de-a dreptul încântați, sărbătorind cu baloane și șampanie momentul în care s-au prezentat rezultatele exit-poll-ului.

Județul Bistrița-Năsăud s-a situat peste media națională atât la votul pentru alegerile europarlamentare, cât și la referendum.Este un moment istoric de răscruce! Fără hoție ajungem departe!

Publicată de Cristina Iurisniti Deputat USR BN pe Duminică, 26 mai 2019

Am aşteptat aceste rezultate cu sufletul la gură, pentru că am muncit foarte mult în campania aceasta. Am muncit în oraş, în mediul rural, am fost în pieţe, târguri, am vorbit cu oamenii, am interacţionat cu ei. Am fost prezenţi cât am putut noi de mult în mass-media, pe Facebook, pentru că suntem supranumiţi partidul Facebook. (…) Felicitările sunt ale Alianţei 2020 USR PLUS, alianţă care sper să ne ducă la victorie şi mai departe. Deocamdată, sunt nişte alegeri care ne dau un semnal bun pentru următoarele alegeri”, a declarat Cristina Iurişniţi, președinte al USR Bistrița-Năsăud.

Biroul Electoral Central urmează să facă publice rezultatele finale ale alegerilor după ce vor fi numărate toate voturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.