Cea de-a VIII-a ediție a festivalului Colibița Folk Fest se va desfășura în perioada 16 – 17 august, în stațiunea Colibița din județul Bistrița-Năsăud. Pasionații de muzica folk se pot înscrie pentru a participa la ediția din acest an, cu toate că de această dată nu va exista niciun concurs dotat cu premii, așa cum a fost la edițiile precedente. 

La fel ca în anii precedenţi, ziua de vineri, 16 august, va debuta cu Open Stage de la orele 18.00. Cei doritori se pot înscrie la nr. de telefon 0742 529 271 până în data de 10 august.
Sperăm să fie suficiente înscrieri, chiar daca nu avem concurs cu premii în acest an!”, anunță Toni Vlad, președintele Asociației Aripi Folktime, organizatorul evenimentului.

De asemenea, în fiecare dintre cele două seri vor avea loc recitaluri susținute de artiști deja consacrați.

Pentru cea dintâi seară, vor fi alături de participanți DAN VANĂ, ANGELA MARIAŞIU, FLORIN SĂSĂRMAN & VALI ŞERBAN, VICTOR SOCACIU şi pentru prima dată la acest festival: MIRCEA RUSU BAND ( Mircea Rusu, TEO BOAR şi VLADY CNEJEVICI). Seara de sâmbătă, 17 august, va avea pentru-nceput, de la orele 18.00, Open Stage ca şi-n prima seară. Începând cu orele 20.00, vraja se va aşterne peste toţi cei prezenţi, iar cei ce vor face seara desăvârşită se numesc RAUL CARSTEA, EMERIC IMRE & JIMI EL LACO, MIRCEA BODOLAN, MARIA GHEORGHIU, MIRCEA BANICIU”, mai precizează organiztorii.

Invitatul special al acestei ediţii este DAN CHEBAC, o legendă a muzicii folk din România şi totodată un pionier al genului.

Evenimentul este susținut, la fel ca în anii trecuți, de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.