Robert Sighiartău: ”Am votat pentru valorile familiei, care este inima societății noastre și care dă trăinicie și viață acestei societăți!”

Secretarul general al Partidului Național Liberal, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, și-a exercitat dreptul la vot la primele ore ale dimineții, afirmând că a votat pentru binele copiilor și pentru viitorul țării. Acesta a votat la o secție amenajată în incinta Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din municipiul Bistrița. 

”Am venit la vot din respect pentru milioanele de români, care au avut această inițiativă de modificare a Constituției pentru definirea clară a căsătoriei, din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunța, prin referendum, asupra acestei teme de o maximă importanță pentru societate” a afirmat deputatul Robert Sighiartău.

Totodată, parlamentarul mai spune că a mers la urne și a votat pentru ”valorile familiei, care este inima societății noastre și care dă trăinicie și viață acestei societăți. Este un vot pentru binele copiilor noștri, pentru binele României și pentru viitorul ei”.

În opinia secretarului generalal PNL, votul său este unul în perfectă concordanță cu valorile europene și proocidentale pentru că familia stă la baza acestor valori.

După ce a ieșit de la urne a ținut să lanseze un îndemn pentru cetățeni: ”Îi chem pe români să vină la referendum și să voteze conform conștiinței lor. Să nu le fie frică de toate dezinformările și minciunile, care s-au spus în încercarea de a-i face să nu voteze la referendum. E referendumul lor și numai al lor, al nimănui altcuiva. E dreptul lor suveran de a-și spune opinia prin vot, drept pe care toți politicienii ar trebui să-l respecte”.

Referendumul se va desfășura între 6 și 7 octombrie, urnele fiind deschise între orele 07:00-21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.