Robert Sighiartău, la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE: ”Bătălia la aceste alegeri europarlamentare va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE!”

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal, Robert Sighiartău, a declarat sâmbătă, în timpul Summit-ului liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, că bătălia la alegerile europarlamentare din acest va fi una dură. 

Deputatul bistrițean Robert Sighiartău consideră că bătălia la alegerile europarlamentare din luna mai va fi foarte dură pentru că liberalii luptă ”cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE”.

România guvernată astăzi de Dragnea şi PSD arată ca Teleormanul, un judeţ din sudul României, sărăcit şi condamnat la subdezvoltare sub conducerea locală a aceluiaşi Dragnea. România guvernată de PNL va arăta ca la Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Blaj şi toate comunităţile conduse de liberali. Asta este marea diferenţă între PNL şi socialiştii din România. În România, bătălia la aceste alegeri europarlamentare va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE. Pornim la o bătălie cu cei mai buni aleşi locali, cea mai bună echipă de eurocandidaţi, alături de cel mai puternic partener – PPE. E timpul marii schimbări în bine pentru România exasperată de guvernarea catastrofală a socialiştilor de la PSD„, a declarat Robert Sighiartău, citat de Agerpres.

Declarația sa a fost făcută în timpul Summitului liderilor locali şi regionali ai PPE, care a avut loc, sâmbătă, la Bucureşti. La reuniune a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, alături de peste 150 de primari şi lideri regionali din spaţiul european, precum şi aproximativ 3.000 de aleşi locali din România.

Summitul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European, găzduit de Partidul Naţional Liberal.

Publicată de Robert Sighiartau pe Sâmbătă, 16 martie 2019

FOTO/VIDEO: Robert Sighiartău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.