Se redeschide Pârtia de schi Cocoș. Se va putea schia doar în nocturnă!

Pârtia de schi Cocoș amenajată în Complexul Wonderland din municipiul Bistrița se redeschide marți, ca urmare a temperaturilor mai scăzute și a ninsorilor din ultima perioadă. Însă, schiorii vor putea să se bucure de pârtie doar între orele 18:00 – 21:00.

Pârtia Cocoș se va redeschide astăzi, 22 ianuarie 2019, de la ora 18.00 ca urmare a temperaturilor mai scăzute precum și a eforturilor personalului care deservește acest obiectiv, de a asigura condiții corespunzătoare desfășurării acestor activități. În perioada următoare pârtia va fi deschisă zilnic între orele 18.00 – 21.00, urmând să comunicăm în timp util eventualele modificări ale programului de funcționare” anunță, printr-un comunicat de presă, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu.

Taxa pentru utilizarea telescaunului în nocturnă este de 30 de lei/persoană.

Până în prezent, în sezonul rece 2018 – 2019, pârtia a funcționat o săptămână, în perioada 9 – 17 ianuarie, cu întrerupere de o zi, 14 ianuarie, când au fost făcute reviziile necesare pentru siguranța schiorilor. În data de 17 ianuarie, din cauza temperaturilor ridicate, pârtia a fost închisă.

Pârtia „Cocoş” are o lungime de 1.350 m, iar transportul pe cablu este asigurat de un telescaun cu patru locuri. Pârtia este dotată și cu tunuri care produc zăpadă artificială și este întreținută de o echipă a Primăriei Bistrița, iar telescaunul este operat tot de personalul propriu autorizat al Primăriei Bistrița din cadrul Direcției Educație, Turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.