Sportivii și antrenorii valoroși ai județului Bistrița-Năsăud, premiați de Consiliul Județean (FOTO)

Șapte sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal Bistrița au fost premiați de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru performanţele obținute în anul 2018 în concursurile internaţionale. De asemenea, trei dintre antrenorii care le-au îndrumat pașii unor sportivi valoroși au fost recompensați.

Aceștia sunt: Martin Răzvan-Constantin (haltere), Măricuț Alexandra-Daniela (haltere), Cosma Cristina-Paula (box), Plaian Tania-Maria (tenis de masă), Oprea Ioana-Elena (tenis de masă), Nemaciuc Mihai-Claudiu (tenis de masă), Sîngeorzan Ioana (tenis de masă) și antrenorii, Saranciuc Mugur-Dan-Viorel (haltere), Zăpârțan-Nicolae-Dumitru (box), Filipaș Marian-Marcel (tenis de masă).

Am avut bucuria de a acorda 10 premii unor copii de nota 10 care au dus județul nostru pe podium în competițiile sportive internaționale! Astfel, prin cele 10 premii acordate de către Consiliul Județean sportivilor și profesorilor care au avut rezultate deosebite la acțiunile sportive internaționale, am reușit și în acest an să premiem performanța. Sunt copii cu care ne mândrim și care fac cinste județului, sportivi dornici să ne demonstreze că reușita înseamnă muncă, implicare și efort” a declarat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emi Radu Moldovan, care a înmânat diplomele.

Sportivii au primit câte 5.000 de lei, iar antrenorii lor câte 3.000 de lei fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.