Stadionul cu 10.000 de locuri în Complexul Wonderland din Bistrița, ”o fumigenă”, în opinia liberalului Stelian Dolha

Stelian Dolha, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, spune că realizarea unui stadion cu 10.000 de locuri în Complexul Wonderland din Unirea nu este o prioritate pentru județ. În opinia acestuia, administrația județeană ar trebuie să regândească obiectivele prioritare de investiții, mai ales în condițiile în care, o treime din județ nu are apă potabilă”

Fostul deputat Stelian Dolha a criticat investițiile pe care președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că intenționează să le realizeze în Complexul Wonderland din Unirea, fiind vorba despre construirea unui nou stadion cu o capacitate de 10.000 de locuri, dar și a unui complex sportiv cu terenuri de sport și sală polivalentă.

În opinia fostului deputat Stelian Dolha, aceste investiții nu sunt o prioritate pentru județ și consideră că nu sunt altceva decât ”fumigene”.

”Tovarășul președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a lăudat că PSD-ul și el vor să facă un stadion de 10.000 de locuri în Wonderland. Vor amenaja și o sală polivalentă și un complex sportiv. Eu cred că fumigena asta nu o mai crede nici măcar ultimul PSD-ist din județul ăsta. Nu o mai crede. Vrea să facă în Wonderland, acolo unde Ovidiu Teodor Crețu vrea să facă Aquapark-ul. Dacă mă uit bine la ce face Ovidiu Crețu, cred că o să mai facă un împrumut pe vreo 10 ani, la fel cum a făcut și cu pârtia de schi, și că bazinele alea s-ar putea să le facă. Dar întrebarea mea e alta! Asta e prioritatea județului – stadion cu 10.000 de locuri, în timp ce o treime, ca să nu spun jumătate, deci o treime și mă refer la zona de câmpie, nu are apă potabilă. Pe perioada de vară merg jandarmii cu cisternele de apă să îi alimenteze pe oameni. Prioritatea noastră este asta? Stadion cu 10.000 de locuri?” a declarat, într-o conferință de presă, Stelian Dolha.

Liberalul mai consideră că dacă administrația județeană ar fi fost interesată de soarta județului ar fi investit mai întâi în alte obiective, precum introducerea apei potabile sau realizarea sistemelor de canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.