Sucevean sub control judiciar după ce a fost prins de polițiștii bistrițeni conducând fără permis

Polițiștii bistrițeni au prins în flagrant un sucevean care conducea un autoturism fără permis de conducere. Inițial acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care instanța a decis luarea măsurii controlului judiciar împotriva sa.

La data de 3 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au observat în trafic un autoturism, care circula prin localitatea Josenii Bîrgăului, încălcând mai multe reguli de circulație. Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă persoana care conducea autoturismul respectiv și-a continuat deplasarea. Astfel, s-a procedat la urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliție care avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, pe o distanță de 5 km, reușindu-se ulterior blocarea acestuia în trafic” arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat de 32 ani din județul Suceava.

Polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în cadrul verificărilor s-a stabilit că acesta ar fi condus autoturismul pe drumurile publice fără să dețină permis de conducere, pe o distanță de aproximativ 135 km” mai arată IPJ B-N.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind prezentat, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.