Sute de locuri de muncă disponibile la Bursa pentru absolvenți! S-au ocupat doar câteva zeci

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud a organizat, vineri, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. La această ediţie, 34 de agenți economici au oferit 412 locuri de muncă: 20 pentru persoanele cu studii superioare, iar alte 392 au fost destinate pentru persoanele cu studii medii și profesionale.

 

La bursă au participat 221 absolvenţi, dintre care 43 au fost selectaţi în vederea încadrării, urmând să susţină un interviu la sediul angajatorului.

În total, la evenimentul organizat de AJOFM Bistrița-Năsăud au participat 329 persoane, pe lângă absolvenţii de învăţământ remarcându-se şi elevii din clasa a XII – a, profil “ştiinţele naturii” de la Colegiul Naţional Andrei Muresanu, elevii din clasele a XI – a profesională, profil “lăcătuş construcţii metalice, utilaj tehnologic” şi a XII – a liceu, profil “ tehnician proiectant CAD” de la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” Bistriţa.

De asemenea, au partivipat 10 persoane private de libertate aflate în Penitenciarul Bistriţa, care execută pedeapsă în regim deschis şi semideschis.

 

Principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii superioare au fost cele de inginer auto, inginer electric, manager asigurări, inginer producţie, grafician, inginer calitate, inginer automatist, inginer chimist, inginer construcţii, inginer mecanic, proiectant inginer mecanic, economist, inspector resurse umane, manager proiect.

De asemenea, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale au fost disponibile locuri de muncă precum cele de facturist, agent vânzări, automacaragiu, agent de pază, operator mase plastice, responsabil mediu, vânzător ambulant, referent relaţii externe, strungar, electrician, cofetar, patiser, bucătar, menajeră, şofer autocamion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.