Tibi Ușeriu, cetățean de onoare al comunei natale Prundu Bîrgăului

Campionul Tiberiu Uşeriu, născut pe 30 decembrie 1973 la Prundu Bîrgăului, a devenit cetățean de onoare al comunei natale ca urmare a unei hotărâri, luată în unanimitate, de Consiliul Local al comunei Prundu Bîrgăului.

Potrivit Primăriei comunei Prundu Bîrgăului, ”cu 15 voturi “pentru” consilierii locali au hotărât acordarea Titlului de Cetățean de Onoare al comunei Prundu Bîrgăului domnului Tiberiu Ușeriu, “în semn de recunoaștere a rezultatelor de excepție în cadrul concursurilor de maraton și ultramaraton și pentru promovarea imaginii comunei Prundu Bîrgăului în țară și în străinătate””.

Primarul comunei, Doru Crișan, anunță că diploma de Cetățean de Onoare al comunei Prundu Bîrgăului îi va fi înmânată campionului Tiberiu Ușeriu în a doua jumătate a lunii august, cu prilejul Zilelor Comunei Prundu Bîrgăului.

De menționat este faptul că Tibi Ușeriu a fost propus pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului București, însă la acea vreme a afirmat că preferă să înceapă cu astfel de titluri „de jos”, mai exact din satul natal.

Tiberiu Ușeriu este singurul sportiv din lume care a reușit să câștige, pentru a treia oară, cel mai greu maraton de pe planetă – Arctic Ultra 6633 și a dus drapelul României, inscripționat cu România 100, în anul Centenarului, până la Polul Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.