Un bărbat de 66 de ani este căutat de pompieri și localnici dintr-o comună din Bistrița-Năsăud (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din localitatea Coșbuc este căutat încă din seara zilei de 1 iulie de către localnici, pompieri și echipe de voluntari din Năsăud și Coșbuc. 

Bărbatul a fost văzut ultima dată aseară, în jurul orei 20:00, în centrul comunei, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre el. Localnicii din zonă s-au gândit la ce e mai rău, mai ales că în drumul său spre casă bărbatul avea de traversat o punte. Oamenii cred că acesta ar fi putut să cadă în râul Sălăuța care trece prin comună. Văzând că nu dau nicicum de urma bărbatului, localnicii au alertat de urgență autoritățile, iar echipe de pompieri și voluntari au început din această după-amiază căutările.

Un echipaj de pompieri de la Secţia Năsăud, alături de mai multe echipe de voluntari din localitatea Coşbuc caută, din această după-masă, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, posibil căzut în apă. Bărbatul a fost văzut ultima dată aseară, iar în aceste momente, echipele mixte sunt împărţite pe sectoare pentru a eficientiza eforturile de căutare” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Până la ora transmiterii acestei știri căutările nu au dat niciun rezultat, bărbatul este în continuare de negăsit.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.