Un bărbat din Comuna Coșbuc este negăsit de miercuri seara, deși acesta se afla chiar la locul de muncă, o firmă de procesare a lemnului care funcționează chiar în localitate. Acesta a fost văzut ultima dată, pe camerele de supraveghere, intrând în camera unei centrale termice, care alimenta două uscătoare de lemn și în care se afla și un tocător de rumeguș. Conform unor surse neoficiale, lângă tocătorul respectiv ar fi fost găsită doar o haină pe care bărbatul o purtase la muncă.

 

Radu Tîrnoveanu, un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Coșbuc, este căutat neîncetat de miercuri seara, după ce acesta a dispărut chiar de la locul de muncă. Acesta era angajatul unei firme de procesare a lemnului din localitate și avea în pază sala centralei termice. În aceeași zonă se află și un tocător de lemne, prin care sunt trecuți buștenii și curățați de coajă.

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul ar fi dispărut în jurul orei 22:30, în timp ce ar fi vorbit cu soția sa la telefon. La un moment dat, femeia ar fi auzit prin telefon niște vaiete, după care convorbirea s-a întrerupt brusc. Degeaba a încercat mai apoi să își sune din nou soțul, telefonul era deja închis.

Se pare că bărbatul a fost surprins intrând în spațiul în care se află centrala termică de camerele de supraveghere, însă nicio imagine nu indică și ieșirea lui din incintă. Colegii săi l-au căutat peste tot, prin fabrică și prin împrejurimi, însă bărbatul nu a fost găsit nici viu nici mort.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, care îl consideră suspect și iau în calcul și varianta unei crime, potrivit surselor noastre.

Anchetatorii au prelevat probe, pe care urmează să le analizeze, în încercarea de a desluși acest mister.

Surse neoficiale susțin că, în mod ciudat, în zona centralei termice și a tocătorului nu au fost găsite urme de sânge, ci doar niște bucăți de carne care au fost ridicate de criminaliști pentru a se putea stabili dacă sunt de proveniență umană sau animală.