Un consilier județean liberal din Bistrița-Năsăud riscă să fie exclus din partid pentru că a participat la petrecerea de Revelion a PSD

Monica Săsărman, consilier județean din partea Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, riscă să fie exclusă din partid pentru că a participat la o petrecere organizată de Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud de Anul Nou. Liberalii consideră că Monica Săsărman ar trebui să își dea demisia și spun că dacă nu va face acest lucru va fi dată afară din partid. 

La începutul acestui an, Monica Săsărman a participat la petrecerea de Revelion organizată de PSD Bistrița-Năsăud, alături de peste 900 de social-democrați din județ, lucru care i-a deranjat pe colegii liberali.

Secretarul general al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Vasile Silaşi, a anunţat, într-o conferință de presă, că a fost convocat Comitetul Judeţean de Conducere care va solicita excluderea consilierului judeţean Monica Săsărman din partid. „Din păcate nu şi-a prezentat demisia. Ar fi un gest de onoare. Consider irelevant faptul că ar putea avea un motiv de a participa la petrecerea PSD”, a declarat Vasile Silaşi.

De asemenea, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a completat că ”este mai bine de fiecare dată ca apele să fie limpezite. Să ştim clar cine este alături de PNL şi cine nu este alături de PNL”. Turc admite că PNL nu are majoritate în Consiliul Judeţean Bistrița-Năsăud pentru a putea adopta o hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean și că Monica Săsărman poate să depună contestație față de decizia de excludere din partid.

Contactată telefonic de Realitatea de Bistrița, Monica Săsărman a refuzat să comenteze afirmațiile colegilor săi de partid, însă a menționat că nu a fost căutată de niciunul dintre liberali pentru a i se cere să își dea demisia. De asemenea, întrebată dacă va contesta o astfel de decizie, consilierul județean a refuzat să facă afirmații în acest sens, motivând că sunt premature.

De menționat este faptul că alături de Monica Săsărman, la petrecerea PSD a mai participat și un alt liberal – primarul comunei Coșbuc, Ioan Pavelea. „Cu primarul am avut o discuţie, sper să-şi ţină promisiunea. Va fi făcută publică în acel moment”, a mai precizat Vasile Silaşi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.