Un tânăr se luptă să trăiască după ce a fost implicat într-un grav accident rutier (FOTO/VIDEO)

Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident rutier produs vineri după-amiaza pe raza localității Viile Tecii din județul Bistrița-Năsăud. Una dintre victime este în stare extrem de gravă.

Potrivit primelor informații, o mașină s-a răsturnat pe plafon și două persoane sunt încarcerate.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud informează că în zona în care s-a produs accidentul au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție. ”Sunt alocate două echipaje de descarcerare, unul de la Lechinta și descarcerare grea de la Bistrița, precum și echipaje SMURD de prima ajutor și terapie intensivă mobilă de la Lechința și Teaca” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU B-N.

UPDATE 1

Ultimele informații arată că una dintre persoane a reușit să iasă singură din autoturism, în vreme ce cea de-a doua este în continuare blocată în mașină și ar putea fi chiar inconștientă.

Victimă încarcerată, afirmativ inconștientă, cealaltă victimă constientă, în afară autoturismului” mai completează Marius Rus.

UPDATE 2

Echipajul de prim ajutor de la Lechinta a preluat un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani, conștient, cooperant, cu traumatisme și contuzii, în vreme ce a doua victimă este în stare gravă.

Grav accident rutier în localitatea Viile Tecii

Grav accident rutier în localitatea Viile Tecii.

Publicată de Realitatea De Bistrita pe Vineri, 30 Noiembrie 2018

Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a preluat victima extrasă de către pompierii care încadrează echipajele de descarcerare – bărbat, aproximativ 19, 20 de ani. Victima este inconștientă, echipajul medical a intubat-o” a mai adăugat Marius Rus.

UPDATE 3

Accidentul s-a produs după ce tânărul de 19 ani care se afla la volanul mașinii a încercat să evite un indicator rutier. Acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a tânărului de 19 ani și rănirea unui minor de 16 ani. În plus, mașina pe care o conducea șoferul era neînmatriculată, iar numerele provizorii expirate.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.