Veste importantă pentru comuna Rodna din Bistrița-Năsăud. Un amendament care prevede finanțare de 5,3 milioane de lei pentru un complex sportiv a fost adoptat

Un amendament depus de deputatul bistrițean Ionuţ Simionca la proiectul legii bugetului de stat pe 2019 a fost adoptat, joi, de Plenul Parlamentului, fiind vorba despre asigurarea finanțării pentru construirea unui complex sportiv în comuna Rodna din Bistrița-Năsăud. 

Deputatul bistrițean Ionuț Simionca a reușit să obțină voturile colegilor săi din Parlament pentru un amendament pe care l-a depus la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2019. Amendamentul, care prevede finanţarea cu 5.360.000 lei a unui complex sportiv în comuna Rodna, a fost respins în primă fază de comisiile de buget – finanțe, care au întocmit raportul la proiectul bugetului de stat pe 2019. Însă, ulterior, la dezbaterea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, amendamentul a trecut, obținând 181 voturi pentru, 17 contra şi o abţinere.

”Astăzi am obținut o mare victorie pentru bistrițeni, reușind să îi conving pe deputații puterii să accepte unul dintre cele mai importante din amendamentele mele: finanțarea cu peste 4 milioane de lei a unui obiectiv de interes din comuna Rodna. Pentru mine este important să mă lupt și să obțin proiecte pentru oameni, pentru județul Bistrița-Năsăud, prin orice mijloace legale. Nu m-a cumpărat nimeni, rămân un opozant al majorității PSD-ALDE, dar atunci când este spre binele comunității, fac ceea ce este în avantajul celor ce m-au trimis în Parlament. Am spus foarte clar și mențin cele spuse: voi vota pentru acea anexă la Legea Bugetului pentru 2019 în care este inclus amendamentul propus de mine” a declarat deputatul Ionuț Simionca.

Deputatul PMP Bistrița-Năsăud a propus, în total, un număr de 232 de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2019, care au avut la bază solicitările primarilor și ale cetățenilor din județ, toate strânse pe parcursul întâlnirilor pe care le-a avut de-a lungul timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.