Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud: Sunt sătul 5 metri peste cap de circoteca la care asist! Nu contează culoarea politică a candidatului

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, nu are nimic împotrivă ca partidul din care face parte să sprijine un candidat comun alături de aliaţii din ALDE. Acesta se declară dispus să sprijini orice tip de candidat, atât timp cât vine în faţa românilor cu un proiect puternic.

 

 

Emil Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, nu ţine neapărat ca viitorul candidat la preşedinţia României din partea alianţei la guvernare să fie un social-democrat.

Eu cred că cel mai important lucru pentru PSD este să sprijine un candidat care să iubească România, care să fie interesat de români şi de viaţa lor, care să îi reprezinte în mod foarte serios pe plan extern, şi în mod special în şedinţele Consiliului European când se iau decizii majore pentru România. Eu nu fac parte din categoria pesediştilor care sunt extrem de supăraţi că el nu va avea carnet de membru PSD. Din punctul meu de vedere, asta cade în zona secundară„, a spus Emil Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, cel mai mult va conta proiectul cu care, cel care va candida din partea PSD-ALDE, se va prezenta în faţa electoratului, lăsând la o parte răfuielile politice.

„La cum arată astăzi România, eu cred că va conta foarte tare proiectul celui care va candida la preşedinţia României. Sunt sătul 5 metri peste cap de circoteca la care asist de o grămadă de vreme, şi nici măcar în Anul Centenar nu avem pe cineva care să pună românii la masă şi să îi unească”, a spus Moldovan.

Totodată, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud susţine că el personal este dispus să susţină orice tip de candidat, indiferent de culoarea politică.

Nu am vorbit cu colegii mei despre acest subiect ( n. r. – al candidatului comun PSD-ALDE), dar vă asigur că nu contează culoarea politică a candidatului. Contează proiectul şi cu ce poate să vină în faţa oamenilor. Eu personal sunt dispus să susţin orice tip de candidat, orice tip de simpatie politică, care îmi arată că România va fi reprezentată la alt nivel. În momentul de faţă suntem nereprezentaţi„.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.