Un minor aflat la volanul unei mașini a provocat un accident rutier în care au fost implicate șase persoane

Un accident rutier în care au fost implicate șase persoane s-a produs marți după-amiază, pe DJ 170, în localitatea Reteag din Bistrița-Năsăud, după ce un minor de 14 ani s-a urcat la volanul unui autoturism.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, care s-au ciocnit frontal. La fața locului au intervenit echipaje de prim ajutor de la Beclean, trei persoane din cele șase implicate în accident având nevoie de asistență medicală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, trei persoane au ajuns la spital. Două dintre victime s-au deplasat la spitalul din Dej cu alt mijloc de transport, iar una a fost transportată cu un echipaj SMURD de prim ajutor la Spitalul Orășenesc din Beclean, fiind vorba despre un copil de 14 ani. Viața acestuia nu este pusă în pericol.

Alte trei persoane au refuzat transportul la spital.

Polițiștii rutieri au intervenit și ei la fața locului și au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier.

„Un minor de 14 ani, în timp ce conducea un autoturisnm pe DJ 170, pe direcția Ciceu Giurgesti – Reteag, a pierdut controlul intrând în coliziune cu o autoutilitară oprită parțial pe partea carosabilă, condusă de un bărbat de 56 de ani. În urma accidentului rutier se pare că trei persoane au fost rănite.
Șoferii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducere făra permis” a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.