Accident pe Valea Bârgăului, în Bistrița-Năsăud! Un șofer de taxi a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc în această dimineață la Bistrița Bîrgăului, în urma căruia un șofer de taxi a fost rănit și a ajuns la spital. 

 

Două autoturisme au intrat în coliziune, sâmbătă dimineața, pe raza localității Bistrița Bîrgăului din județul Bistrița-Năsăud. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor și un echipaj de pompieri care asigură măsurile API.

O persoană, care a acuzat dureri toracice a avut,  nevoie de îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs după ce șoferul uneia dintre mașini a efectuat un viraj la stâng, moment în care, din sens opus a apărut un taximetru, cu care a intrat în coliziune.

Un bărbat de 57 ani, din Colibița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 D, prin Bistrița Bîrgăului ar fi efectuat un viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un taximetru, condus de un bărbat de 51 ani, din Prundu Bîrgăului, care circula din sens opus. Accidentul s-a soldat cu rănirea barbatului de 51 ani, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Polițistii efectuează cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatele fiind negative„, precizează Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.