A crezut că-i poate duce de nas pe polițiști! Tânăr din Bistrița-Năsăud, cercetat pentru uz de fals!

Un tânăr din Bistrița-Năsăud este cercetat de polițiști după ce a fost prins conducând un autovehicul care avea certificatul de înmatriculare falsificat. Dacă pe document era menționat faptul că verificarea tehnică este valabilă până în martie anul viitor, oamenii legii au descoperit că de fapt inspecția expirase în februarie anul acesta fără a mai fi reînnoită, conform legii.

 

Un tânăr din comuna bistrițeană Teaca este cercetat de polițiști pentru uz de fals, după ce la finele săptămânii trecute, oprit fiind în trafic de oamenii legii, le-a prezentat acestora un certificat de înmatriculare completat cu date false cu privire la inspecția tehnică periodică.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 15 noiembrie a.c., fiind oprit în trafic pe raza orașului Beclean, un tânăr de 20 ani, din Teaca, a prezentat pentru control un certificat pe care era trecută următoarea dată a inspecției tehnice periodice ca fiind 28 martie 2019.

Fiind efectuate verificări în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca având inspecția tehnică periodică expirată din data de 28 februarie a.c., iar certificatul de înmatriculare prezentat are aplicată ultima rubrica în care se menționează data următoarei inspecții tehnice în fals„, transmit reprezentanții IPJ BN.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.