A doua noapte de foc pentru pompierii bistrițeni (FOTO)

Pompierii militari din Bistrița-Năsăud au intervenit, noaptea trecută, la un puternic incendiu izbucnit pe raza localității Nușeni, la acoperișul unei case de locuit. Mai bine de două ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările și au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui coș de fum necurățat. 

Incendiul de pe raza localității Nușeni s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, cand flăcările au cuprins acoperișul unei case de locuit.

La locul incendiului au fost intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Când echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta violent.

”Pompierii militari de la Garda de Interventie Beclean au acționat, preț de aproximativ două ore pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la nivelul acoperișului și mansardei unei case de locuit, regim de înălțime P + M. Suprafața afectată de incendiu este de circa 110 mp (acoperiș și mansarda)” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

După ce au lichidat incendiul, pompierii au stabilit că acesta a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum necurățat.

”Este a doua noapte consecutivă când pompierii militari din cadrul ISU Bistrița-Năsăud intervin pentru lichidarea incendiilor provocate de coșuri de fum necurățate sau defecte” a mai adăugat Marius Rus. În prima noapte, pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit pe raza localității Rusu Bârgăului, despre care Realitatea de Bistrița a scris AICI.

FOTO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.