Un coș de fum deteriorat a provocat un incendiu într-un sat de pe Valea Bîrgăului

O gospodărie din localitatea Rusu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud, a fost cuprinsă azi-noapte de flăcări. Cauza probabilă a incendiului este se pare un coș de fum deteriorat. Din fericire, pompierii au reușit să salveze 90% din locuință.

 

Un incendiu a afectat azi noapte o gospodărie din localitatea bistrițeană Rusu Bîrgăului. La fața locului au fost trimis două autospeciale cu spumă precum și un echipaj de prim ajutor.

În momentul în care echipajele de intervenție au sosit la locul incendiului acesta era extins și la casă de locuit, au fost suplimentate forțele de interventie: un echipaj de pompieri cu autospeciala de intervenție de la Detașamentul Bistrița și SVSU Josenii Bârgaului.  pompierii militari și voluntari au reușit salvarea a peste 90 % din casa de locuit. Incendiul s-a manifestat generalizat, pe o suprafață totală de cca 110 – anexa, garaj, magazie lemne și o porțiune din acoperișul casei„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BIstrița-Năsăud.

Conform sursei citate, cauza probabilă a incendiului a fost se pare un cos de fum deteriorat.

1 COMENTARIU

  1. […] ”Este a doua noapte consecutivă când pompierii militari din cadrul ISU Bistrița-Năsăud intervin pentru lichidarea incendiilor provocate de coșuri de fum necurățate sau defecte” a mai adăugat Marius Rus. În prima noapte, pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit pe raza localității Rusu Bârgaului, despre care Realitatea de Bistrița a scris AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.