A fost publicat modelul declarației pe proprie răspundere, referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței

0
1

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, duminică, modelul declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

 

Potrivit acestora, declarația pe propria răspundere poate fi completată integral „de mână”, cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

„Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei. Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.„, spun reprezentanții GCS.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Vezi AICI – https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2020/03/MODEL-Declaratie-pe-proprie-raspundere.pdf?fbclid=IwAR3uE_R0WsDo4Cn0_cZ6VxSQ20LOCvo-HW-OSWc0loKVL6hT6iL5VTPL6NM

 

AICI – https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2020/03/MODEL-Adeverinta-angajator.pdf?fbclid=IwAR2EE6u6dSIX-qcGKDTDv2EXrJ5__7NlCnNUFGt5lnG9m9P3M9dNx5hn4og

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.