Un bărbat de 65 de ani din Bistrița-Năsăud și-a pierdut viața vineri dimineața, după ce a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autoturismul în șanțul de pe marginea drumului, în localitatea Teaca. Se pare că bărbatului i s-a făcut rău la volan.

 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Lechința și un echipaj de la SAJ BN intervin în localitatea Teaca la un accident rutier, unde un autoturism era răsturnat, iar o persoană a rămas încarcerată.

După ce a fost extrasă, victima a fost găsită în stop cardiorespirator, astfel că echipajele medicale au început manevrele de resuscitare, încă după aproximativ o oră au fost nevoite să îi declare decesul.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul s-a petrecut pe o stradă din Teaca, unde unui bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism, i s-ar fi făcut rău, a pierdut controlul direcției și a ajuns în șanțul din stânga direcției sale de mers.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au aplicat manevre de resuscitare însă, din păcate, bărbatul a decedat.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul„, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.