Accident rutier cu cinci victime, provocat de un șofer din Bistrița-Năsăud, în județul Sibiu

Un șofer în vârstă de 42 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care se afla la volanul unei autoutilitare, a provocat un accident rutier pe raza județului Sibiu, la ieșire de pe autostrada A1 spre Agnita, DJ 106. Acesta s-a soldat cu 5 victime. 

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, potrivit Inspectoratului de Poliție Sibiu. Șoferul din Bistrița-Năsăud a intrat în coliziune cu un autoturism care ulterior a fost proiectat într-un TIR.

„Intersecţie DJ 106, Sibiu – Agnita cu breteaua de coborâre de pe A1, accident rutier pe fondul neacordării de prioritate auto. Un şofer în vârstă de 42 de ani, din Bistriţa-Năsăud, la volanul unei autoutilitare, a pătruns pe DJ de pe bretea fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un turism pe care l-a proiectat într-un ansamblu TIR oprit în vederea efectuării virajului la stânga”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Accidentl s-a soldat cu cinci victime. La fața locului au intervenit 3 ambulanțe SMURD, dintre care una de transport victime multiple. În urma intervenției, echipajele medicale au preluat 4 bărbați și o femeie.

Victimele, cu vârste cuprinse între 20 și 50 ani, erau conștiente și prezentau multiple contuzii. Acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Toate cele 5 victime se aflau în maşina care a fost proiectată de autoutilitară într-un TIR.

FOTO: IPJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.