Un accident rutier a avut loc, marți, pe DN 17C, în localitatea Dumitra, unde o autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară care staționa neregulamentar. Niciunul dintre șoferi nu a fost rănit, însă unul dintre ei a ajuns totuși la spital după ce i s-a făcut rău în postul de poliție din Dumitra.

 

Un autoturism, condus de un bărbat din localitatea Coșbuc, a intrat în coliziune, pe DN 17C, în localitatea Dumitra, cu o autoutilitară la al cărei volan se afla un tânăr de 19 ani din Năsăud, și care staționa neregulamentar pe marginea drumului.

La fața locului, în urma primelor verificări, polițiștii au constatat faptul că, în jurul orei 14.00, pe drumul național 17C, în localitatea Dumitra, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Coșbuc, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Năsăud-Bistrița, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care staționa neregulamentar, parțial pe carosabil, pe un sector de drum cu marcaj continuu. Autoutilitara era condusă de un tânăr de 19 ani, din Năsăud„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Persoanele implicate au declarat faptul că nu necesită îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

După ce ambii șoferi au fost invitați la sediul postului de poliție din localitate,  bărbatul de 69 de ani a leșinat, fiind solicitată intervenția echipajelor medicale care l-au transportat la spital.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud.