Acțiunea ”Camionul de Crăciun”, în plină desfășurare. 17 camioane încărcate cu cadouri de Crăciun pentru copii au pornit din Germania și se îndreaptă spre România (FOTO)

Deja tradiționala acțiune ”Camionul de Crăciun” continuă și anul acesta, camioanele încărcate cu daruri pentru copii aflându-se deja în drum spre România. Este cel de-al 25-lea an în care Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. derulează acțiunea „Camionul de Crăciun” şi cel de-al 16-lea în care are ca partener Asociația Tășuleasa Social.

În Germania, în preajma Crăciunului, o organizaţie umanitară munceşte de zor ca să aducă bucurii copiilor şi familiilor sărace din România. Voluntarii asociației au pregătit zeci de mii de cadouri pe care le-au încărcat în camioane ce au ca destinație România. Anul acesta, 17 camioane încărcate cu daruri au pornit spre România.

Partenerii nostri de la Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. împlinesc în acest an 25 de ani cu acțiunea Johanniter-Weihnachtstrucker adică „Camionul de Crăciun” și împreună cu Tășuleasa Social se împlinesc 16 ani de împărțit cadouri și bucurie copiilor din România. La plecare, cele 17 camioane care vin către noi, au pornit din Landshut salutate de familiile voluntarilor șoferi și chiar și de Peter Maffay, un renume în muzica germană, cu origini românești. Anul acesta îi așteaptă 21.400 de copii împreună cu care noi le urăm drum bun Camioanelor de Crăciun și le dorim să ajungă cu bine și sănătoși la noi!” au scris pe pagina oficială de pe o rețea de socializare reprezentanții Tășuleasa Social.

Astfel, camioanele încărcate cu zeci de mii de cadouri pentru copilași au pornit deja din Germania, iar dacă totul decurge conform graficului, ar putea ajunge la destinație la sfârșitul zilei de joi.

Anul trecut, acțiunea s-a desfășurat în cinci județe din România: Bistrița-Năsăud, Cluj, Sălaj, Maramureș și Suceava. În total, în Bistrița-Năsăud au fost distribuite 10.197 de cadouri.

FOTO: Facebook – Johanniter-Weihnachtstrucker

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.