Amenzi de peste 170.000 lei, aplicate de forțele de ordine din Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore

Peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 170.000 lei, au fost aplicate în ultimele 24 de ore de forțele de ordine din Bistrița-Năsăud, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. 

 

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Bistrița-Năsăud, au fost angrenaţi în activităţi specifice 228 de poliţişti, 93 de jandarmi și 32 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” .

Polițiștii au acționat pentru verificarea și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto. Astfel, au fost efectuate 809 verificări la persoane aflate în izolare, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli. De asemenea, au fost efectuate controale la 123 de societăți comerciale și 67 de persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 1.306 persoane și au fost oprite în trafic, pentru control, 825 de autoturisme. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 128 de sancțiuni, în valoare de 151.000 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare.

Jandarmii au verificat 347 persoane, aflate în 98 de locații, din 22 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 16 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.000 de lei. Jandarmii continuă acțiunile de verificare privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.