Amenzi pentru comerț ilicit și valută confiscată, în urma acțiunilor polițiștilor din Bistrița-Năsăud

0
1

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au aplicat, miercuri, amenzi în valoare de 21.000 lei pentru comerț ilicit și au confiscat 600 de euro, bani care au făcut obiectul unui schimb ilegal de valută, informează Inspectoratul de Poliție Județean. 

 

Polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație.

Astfel, au fost efectuate verificări și controale de specialitate pe raza municipiului Bistrița, ocazie cu care au fost verificați 26 de operatori economici, persoane fizice și juridice.

„Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.000 lei. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea sumei de 600 euro, bani care au făcut obiectul unui schimb ilegal de valută”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.