Ștrandul Codrișor din municipiul Bistrița, singurul aflat în administrarea Primăriei  Bistrița, a funcționat în acest sezon 49 de zile, perioadă în care s-au vândut mai bine de 20.000 de bilete de intrare, semn că bistrițenii nu au stat pe gânduri și i-au trecut pragul pentru a se răcori. 

Astfel, potrivit datelor furnizate de Primăria Bistrița, de la deschiderea sezonului din acest an și până în prezent, Ștrandul Codrișor a adus un venit total bugetului local în sumă de 98.643 lei, adică aproximativ 20.000 de euro.

S-au vândut 10.870 de bilete cu 6 lei și 11.141 de bilete cu 3 lei. Adulții sunt cei care au plătit bilet întreg de 6 lei, în vreme ce copiii, studenții și pensionarii au beneficiat de bilete reduse, în valoare de doar 3 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, și în aceste zile ștrandul este încă deschis, fiind probabil ultimele zile în care acesta va mai funcționa.

Reamintim ca între anii 2015 – 2017, Ștrandul Codrișor a fost închis pentru efectuatea unor lucrări de reabilitare și modernizare. Valoarea investiției s-a ridicat la aproximativ un milion de euro.

Pe lângă cele trei bazine care au fost modernizate (unul mare de dimensiuni olimpice și două mici destinate copiilor), baza de agrement a fost dotată și cu un spațiu de joacă pentru copii, un loc de picnic și un teren de baschet.