Au „jucat la noroc” și au dat în bară! Doi bistrițeni, anchetați pentru delapidare

O tânără din Bistrița este anchetată pentru delapidare de polițiști, după ce a păgubit cu câteva zeci de mii de lei, o firmă din județul Mureș, care are o sală de jocuri în municipiu. Banii au fost dați mai apoi unui amic care i-a folosit la aparatele din aceeași sală de jocuri. Bărbatul este și el anchetat pentru instigare la delapidare.

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de delapidare și instigare la delapidare, fapte comise în dauna unei societăți comerciale cu sediul în Târgu-Mureș și punct de lucru în Bistrița.

Din primele cercetări efectuate până acum, polițiștii au descoperit că o tânără de 22 de ani, care locuiește în cartierul bistrițean Viișoara și este angajata unei săli de jocuri de noroc, ar fi sustras suma de 43.500 lei. Ulterior, femeia ar fi înmânat banii unui bărbat de 34 de ani, din Bistrița, iar acesta i-ar fi folosit la aparatele din respectiva sală de jocuri.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare și săvârșirea instigării la infracțiunea de delapidare. Cercetările sunt continuate de către polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participației penale a celor două persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.