Grav accident de circulație pe DN 17 C, în comuna bistrițeană Coșbuc, unde un bărbat în vârstă de 90 de ani a fost spulberat de un autovehicul de mare tonaj. Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victima aflată deja în stop cardio-respirator și i-au declarat decesul la locul accidentului.

 

Un bătrân în vârstă de 90 de ani, aflat pe DN 17 C, a traversat în această dimineață neregulamentar șoseaua și a fost lovit de un autovehicul de mare tonaj. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator din cauza traumatismelor grave suferite. Echipajul de ambulanță ajuns la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru bărbat și i s-a declarat decesul.

Echipajul SAJ a găsit un pieton lovit de mașină cu multiple traumatisme și hemoragii, în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare și a fost resuscitat și intubat, dar din pacate organismul nu a răspuns pozitiv și acesta a fost declarat decedat la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Șoferul autovehiculului, un bărbat de 39 de ani din Rodna, care l-a accidentat pe bătrân nu consumase băuturi alcoolice.

În localitatea Coșbuc, pe direcția de mers spre Salva, o autobasculantă condusă de un barbat de 39 de ani, din Rodna, a surprins și accidentat un bărbat, de 90 de ani din localitate, care, în calitate de pieton, a încercat să traverseze neregulamentar strada.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.