Bărbat de 90 de ani, accidentat mortal în localitatea Coșbuc

Grav accident de circulație pe DN 17 C, în comuna bistrițeană Coșbuc, unde un bărbat în vârstă de 90 de ani a fost spulberat de un autovehicul de mare tonaj. Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victima aflată deja în stop cardio-respirator și i-au declarat decesul la locul accidentului.

 

Un bătrân în vârstă de 90 de ani, aflat pe DN 17 C, a traversat în această dimineață neregulamentar șoseaua și a fost lovit de un autovehicul de mare tonaj. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator din cauza traumatismelor grave suferite. Echipajul de ambulanță ajuns la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru bărbat și i s-a declarat decesul.

Echipajul SAJ a găsit un pieton lovit de mașină cu multiple traumatisme și hemoragii, în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare și a fost resuscitat și intubat, dar din pacate organismul nu a răspuns pozitiv și acesta a fost declarat decedat la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Șoferul autovehiculului, un bărbat de 39 de ani din Rodna, care l-a accidentat pe bătrân nu consumase băuturi alcoolice.

În localitatea Coșbuc, pe direcția de mers spre Salva, o autobasculantă condusă de un barbat de 39 de ani, din Rodna, a surprins și accidentat un bărbat, de 90 de ani din localitate, care, în calitate de pieton, a încercat să traverseze neregulamentar strada.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.