Bărbat din Bistrița-Năsăud, găsit spânzurat lângă o pădure în Maramureș

Un bărbat din Bistrița-Năsăud care muncea ca și cioban la o stână din Munții Rodnei, a decis să-și încheie socotelile cu viața și s-a sinucis. Acesta a fost găsit spânzurat în apropierea unei păduri din zona Moiseiului, în județul Maramureș.

 

Cel care a alertat autoritățile este colegiul de stână al bărbatului din Bichigiu.

„Ieri, 12 august, la ora 17.54, polițiștii Postului de Poliție Moisei au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat.

La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 61 de ani din Bistrița Năsăud, în zona numită Ponor, Parcul Național Munții Rodnei.

Cadavrul bărbatului nu prezenta urme exterioare de violență și a fost transportat la morga Spitalului Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat pentru Realitatea de Bistrița, Ionela Cozma – purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Potrivit surselor Realitatea de Bistrița, bărbatul era domiciliat în satul Bichigiu și muncea la o stână a unui fermier din Telciu care avea în concesiune o pășune în proprietatea comunei bistrițene, dar situată pe teritoriul comunei maramureșene Moisei.

În Bichigiu, bărbatul locuia singur, soția acestuia fiind decedată. Cei doi au avut un fiu, care însă este căsătorit și plecat din localitate.

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.