Un bărbat din localitatea bistrițeană Parva a fost împușcat accidental, sâmbătă după-amiaza, la o partidă de vânătoare care a avut loc pe un fond de vânătoare de pe raza localității Rebrișoara. Bărbatul a ajuns la spital, iar polițiștii anchetează incidentul. 

 

În această după amiază, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Năsăud a fost solicitat să intervină în localitatea Rebrisoara, pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat în vârstă de aproximativ 47 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei.

„Evenimentul s-a petrecut în pădure, într-o zonă greu accesibilă,. Pentru a ajunge la victimă echipajul medical a mers pe jos aproximativ 2 km. Victima a fost găsită cu o ușoară hipotermie, conștientă și cooperantă, prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei și a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La față locului a intervenit o echipă formată din polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și criminaliști.

„În urma primelor verificări, a fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva. Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfășurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrișoara și ar fi fost împușcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani, din Rebrișoara.

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud