Bărbat din Josenii Bârgăului amendat cu 10.000 lei, după ce a abandonat deșeuri în natură

Un cetățean din Josenii Bârgăului care a abandonat deșeuri în natură pe raza localității, a fost amendat cu 10.000 lei de inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și polițiști, după ce a fost identificat pe baza fotografiilor.

 
„Unii cetățeni pur și simplu nu înțeleg că natura din preajma localităților nu este groapă de gunoi! Iar pentru acești indivizi amenda este o sancțiune bine-meritată!
Din indiferență, ignoranță și chiar lipsă de educație, unii cetățeni din județul nostru aleg să-și arunce deșeurile în diferite locuri din natură, în jurul localităților în care locuiesc, poluând în mod foarte grav mediul în care trăiesc concetățenii lor. Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează video aceste zone în încercarea de a preveni și combate abandonul de deșeuri în natură.
 Pe baza dovezilor foto furnizate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, un cetățean din Josenii Bârgăului a fost identificat de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza comunei în care își avea domiciliu.
Acțiunile de verificare și monitorizare derulate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud de către Corpul de Control al ADI deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua și în perioada următoare.
Cine aruncă deșeurile în natură, riscă amenzi foarte mari!
Vom arăta toleranță ZERO pentru toți cei care nu respectă mediul înconjurător și care arată o lipsă crasă de respect față de semenii lor care fac eforturi de colectare separată corectă a deșeurilor.
 Putem să gestionăm mult mai bine deșeurile, totul depinde de noi. Haideți să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, au transmis reprezentanții ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.
ImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.