Bărbat din Livezile, reținut pentru 24 de ore! Polițiștii i-au întocmit două dosare penale

Un bărbat din comuna bistrițeană Livezile a fost reținut, sâmbătă, după ce a furat din curtea locuinței unui bistrițean, un autoturism. Aceasta nu este singura infracțiune comisă de acesta, fiindcă în final s-a ales cu două dosare penale.

 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Bistrita i-a sesizat, vineri 16 august, pe polițiști, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul care se afla parcat în curtea unui imobil situat în Sigmir, localitate aparținătoare municipiului Bistrița.

Polițiștii din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au demarat rapid cercetările și au reusit în scurt timp să îl identifice hoțul, care s-a dovedit a fi un bărbat de 46 de ani din comuna Livezile. De asemenea, polițiștii au găsit și autoturismul furat de livezean.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sâmbătă, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință.

Aceasta nu este însă singura infracțiune comisă de bărbatul din Livezile.

Totodată, la data de 17 august a.c., la efectuarea percheziției corporale a bărbatului, polițiștii din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventivă al IPJ BN au depistat asupra acestuia un cartuș tip vânătoare. Bărbatul nu este autorizat sa dețină arme si muniții din categoriile celor supuse autorizării„, a declarat Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud .

Astfel, polițiștii i-au întocmit bărbatului încă un dosar penal, de datea aceasta pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si al munițiilor. Cercetările sunt continuate de politistii bistriteni, urmand a fi propusă o solutie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrita.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.