Bărbat din Mureș, prins de polițiștii bistrițeni cu un transport ilegal de cherestea, amendat! Nu a fost singura sancțiune primită

Un bărbat din județul Mureș a fost amendat de polițiștii bistrițeni, după ce a fost prins transportând ilegal cherestea. Mureșanul a fost lăsat fără materialul lemnos și a primit și o a doua amendă, pentru nerespectarea măsurilor de deplasare conform Ordonanțelor Militare, în aceeași măsură fiind sancționate încă două persoane care se aflau în mașina condusă de bărbat.

 

Polițiștii din Bistrița-Năsăud l-au oprit, duminică, pentru control, pe raza localității Brăteni, pe un bărbat în vârstă de 33 de ani din localitatea Hodac, județul Mureș, care conducea un autovehicul cu care transporta cherestea. La solicitarea polițiștilor, acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru materialul lemnos, motiv pentru care a fost ridicat în vederea confiscării și a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, atât bărbatul de 33 de ani, cât și celelalte două persoane care se aflau în autovehicul nu au respectat măsurile de deplasare conform Ordonanțelor Militare și au fost sancționați contravențional, cu amenzi în  valoare totală de 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.