Bărbat, rănit la picior cu o drujbă, într-o pădure din Bistrița-Năsăud! Zona, greu accesibilă

Un accident grav a avut loc într-o zonă greu accesibilă, în localitatea Ilva Mică din județul Bistrița-Năsăud, unde un bărbat s-a tăiat cu drujba la un picior în timp ce se afla în pădure. Spre locul incidentului s-au îndreptat mai multe echipaje de salvare care îl vor transporta pe rănit la spital pentru mai multe investigații medicale. Se pare că leziunea suferită de bărbat nu îi pune viața în pericol.

 

Potrivit primelor informații, un bărbat în vârstă de 58 de ani din localitatea bistrițeană Ilva Mică s-a tăiat cu drujba la un picior. Bărbatul se afla în pădure, într-o zonă greu accesibilă și a suferit un traumatism grav.

La fața incidentului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor SMURD, împreună cu SVSU cu mașini de teren, dar și un echipaj de la Salvamont Bistrița-Năsăud. Spre locul indicat a fost direcționat și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

„Echipajul de prim-ajutor SMURD a ajuns la locul indicat, sprijinit de SVSU. Aceștia stabilizează victima și o vor transporta la spital pentru investigații suplimentare. Victima prezintă o plagă de aproximativ 20 cm, însă leziunea nu îi pune viața în pericol”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.