Bărbatul din Bistrița-Năsăud care a vrut să se sinucidă săptămâna trecută, reținut! Polițiștii vor să îl trimită după gratii pentru 30 de zile

Bărbatul de 73 de ani, din Bistrița-Bârgăului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

 

Niculae Turja, bărbatul din Bistrița Bârgăului care a vrut să se sinucidă în fața Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, săptămâna trecută, el intenționând să folosească o butelie cu ajutorul căreia să se arunce în aer, a fost reținut, marți, de polițiști pentru 24 de ore. 

Oamenii legii îl acuză de tentativă la distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar acum vor să îl trimită după gratii pentru urmărtoarele 30 de zile. 

„În prezent, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.