Bistrițean dat în urmărire generală de autoritățile române, prins în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate de un an, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

”În data de 22.05.2019, în jurul orei 18.50, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român F.I, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat un an de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei”, arată într-un comunicat de presă Poliția de Frontieră Română.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

FOTO: Poliția de Frontieră Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.