Bistrițean, dispărut în urmă cu o săptămână, găsit decedat într-un pârâu

Un bărbat din Bistrița-Năsăud dat dispărut în urmă cu o săptămână a fost găsit decedat într-un pârâu de pe raza localității de domiciliu. Familia a anunțat dispariția lui a doua zi, în condițiile în care bărbatul nu pleca nicăieri fără să anunțe. Avea un singur viciu: alcoolul. Polițiștii bistrițeni fac cercetări în acest caz, deși la o primă evaluare nu s-au găsit urme de violență pe corpul bărbatului.

 

Vasile Cîrlejan, un bărbat de 48 de ani din localitatea Simionești, județul Bistrița-Năsăud, a fost găsit decedat în această după-amiază, în pârâul Budac care traversează localitatea.

Poliția a fost sesizată despre faptul că în pârâul de pe raza localității Simionești a fost găsit trupul unui bărbat decedat. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre bărbatul dispărut în data de 27 octombrie a.c.”, precizează Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Pentru scoaterea trupului din apă a intervenit un echipaj din cadrul ISU BN.

La o primă evaluare, pe corpul bărbatului decedat nu au fost constatate urme de violență. Legiștii vor efectua o necropsie a acestuia pentru a stabili cauza exactă a decesului. De asemenea, polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Vasile Cîrlejan a dispărut pe data de 25 octombrie, când a plecat de acasă. De atunci nimeni nu l-a mai văzut, deși familia și sătenii l-au căutat chiar de a doua zi. Fiindcă acesta nu avea obiceiul să lipsească de acasă, familia îngrijorată a anunțat chiar a doua zi poliția. Pentru depistarea acestuia, oamenii legii din Bistrița-Năsăud au anunțat dispariția acestuia și la nivel național.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.