Bistrițenii mai au la dispoziție o săptămână pentru înscrierea în concursul „Bistrița Verde”! Când începe votul on-line

Perioada de înscriere în concursul „Bistrița Verde” se încheie miercuri, 31.08. 2022, dată până la care persoanele și asociațiile de proprietari se pot înscrie la una din cele 3 sectiuni ale concursului fie prin transmiterea formularul de înscriere la adresa [email protected], fie completându-l la sediul primăriei din strada Gh. Sincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

 

Reprezentanții municipalității reamintesc celor interesați faptul că în perioada 1.09.-15.09.2022 se desfășoară votul on-line, la toate cele trei secțiuni:

 – „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”,

 – „Cel mai frumos balcon cu flori”

 – „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”.

Pentru a putea participa la votul on-line trebuie să utilizați aplicația mobilă iReport Bistrita, care se poate descărca din App Store și Magazin Play.

După instalarea aplicației pe mobil, e necesar să vă creați un cont pe această platformă, să vă autentificați și să accesați secțiunea „Consultare publică”. Aici veți avea posibilitatea, începănd din 1 septembrie 2022, să vă exprimați prin vot părerea cu privire la „cele mai frumoase…”  din cadrul celor 3 secțiuni. Fiecare persoană poate vota o singură dată pentru fiecare secțiune.

Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Câștigătorii vor fi anunțați în mass-media locală, pentru fiecare secțiune fiind alocate trei premii:

 premiul I – 500 lei;

 premiul II – 250 lei;

 premiul III – 150 lei.

Vă așteptăm, așadar, în perioada 1 – 15 septembrie 2022, pe aplicația mobilă iReport Bistrița, secțiunea „Consultare publică”, pentru a aprecia, prin votul dumneavoastră, cele mai frumoase grădini și balcoane cu flori înscrise în concurs !     

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.