Bistrițenii sunt invitați să se înscrie la concursul „Bistrița verde”

An de an, Primăria muncipiului Bistrița organizează concursul “Bistrița verde”, destinat celor care iubesc natura şi îşi dedică o parte din timpul liber îngrijirii florilor din grădina casei, de pe spaţiul verde de lângă bloc sau chiar din balconul apartamentului.

În 2018, concursul „Bistriţa verde” se desfăşoară în perioada iunie – septembrie. Înscrierile la concurs încep din data de 4 iunie și durează până în 31 august, iar votul on-line se va desfășura în perioada 01-15 septembrie 2018.

Cele trei secțiuni ale concursului sunt:

  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
  • „Cel mai frumos balcon cu flori”;
  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei şi va fi suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa.

  • Premiul I – se acordă suma de 500 lei;
  • Premiul II – suma de 250 lei;
  • Premiul III – suma de 150 lei.

Votul cetățenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Premierea câştigătorilor concursului „BISTRIȚA VERDE” se va face în cadru festiv, la evenimentul „Toamna bistriţeană”.

Cetățenii interesați să se înscrie sunt așteptați să participe la acest concurs. Cererile se găsesc la Centrul de relații cu publicul al Primăriei municipiului Bistrița sau în format electronic pe www.primariabistrița.ro secțiunea Concurs „BISTRIȚA VERDE”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.