Buldoexcavator de 100.000 de euro, furat din Mijlocenii Bîrgăului, găsit în județul Vrancea

Un utilaj în valoare de circa 100.000 de euro a dispărut în noaptea de 22/23 iulie de pe raza localității Mijlocenii Bîrgăului din județul Bistrița-Năsăud. În urma cercetărilor extinse, polițiștii au reușit să dea de urma utilajului, care a fost găsit pe raza județului Vrancea. 

Proprietarul buldoexcavatorului a alerat de urgență oamenii legii, când a observat că utilajul nu mai este în locul în care l-a lăsat. Polițiștii au început cercetările în acest caz și au reușit să dea de urma utilajului în scurt timp.

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au stabilit faptul că utilajul se află pe raza județului Vrancea. În această dimineață, în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, utilajul a fost depistat, pe raza localității Garoafa” a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspunde a autorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.