O femeie din Bistrița este cercetată de polițiști, după ce în timpul unor percheziții efectuate la locuința acesteia, au fost identificate mai multe produse care purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 50.000 euro, femeia fiind cercetată pentru infracțiuni de natură economică.

În perioada 27 – 28 iunie, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința unei femei, de 53 ani, din Bistrița. În cadrul percheziției, au fost identificate mai multe înscrisuri, acestea fiind ridicate în vederea confiscării” informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

De asemenea, cu această ocazie au fost indisponibilizate bunuri (articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, produse cosmetice și diferite accesorii), în valoare de aproximativ 50 000 euro.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale.