Un parlamentar din Bistrița-Năsăud nu vrea pensie specială

Gest unic venit din partea unui parlamentar din Bistrița-Năsăud. Deputat al Partidului Mișcarea Populară filiala Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a anunțat că va face orice îi stă în putere pentru a încerca să elimine pensiile speciale.

Parlamentarul afirmă că va propune o lege prin care să îşi desființeze propria pensie specială!

O să propun o lege prin care să îmi desființez propria pensie specială! Sunt parlamentar, dar consider că nu există niciun motiv pe lumea asta ca parlamentarii să beneficieze de pensii speciale. De altfel nicio pensie specială nu poate fi justificată, toți oamenii trebuie să primească pensii în funcție de contributivitate … Singurii care merită să aibă un statut special sunt veteranii de război și cei din teatrele de operații , cei care au luptat pentru onoarea României în întreaga lume. În rest, nu facem nicio concesie” a precizat deputatul.

Demersul acestuia este susținut de grupul PMP din Parlament, iar în acest sens va fi depusă o inițiativă legislativă.

Împreună cu colegii din conducerea PMP, am decis să depunem în Parlament, în perioada următoare, un proiect de lege împotriva pensiilor speciale. Vrem să le eliminăm pentru că le considerăm un furt din banul public” a mai adăugat Simionca.

Ionuţ Simionca a lansat chiar şi o întrebare pe o reţea de socializare şi îi îndeamnă pe bistriţeni să îşi exprime punctele de vedere. „Aștept părerile dumneavoastră pe această temă, vreau să fiu sigur că fac exact ce trebuie. Deci: sunteți de acord cu desființarea pensiilor speciale?” a scris pe Facebook, deputatul Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.